Veelgestelde vragen

Q. Hoe gaat de overstap naar Dispuutonline in werking?
De overstap naar Dispuutonline wordt volledig door ons verzorgd. Wij zullen er voor zorgen dat alle gegevens zoals de huidige stand van jullie financiën en het ledenbestand netjes en volledig in jullie nieuwe omgeving terecht komt. Op deze manier kan er zelfs halverwege je boekjaar een vlekkeloze overstap plaats vinden.
Q. Hoe vrijblijvend is de proefperiode?
De proefperiode is geheel vrijblijvend wat betekent dat je nergens aan vast zit. Mocht je na afloop besluiten niet over te stappen worden alle verzamelde gegevens per netjes verwijderd. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.
Q. Kunnen leden toegang krijgen tot het boekhoudsysteem?
Je kunt leden (beperkte) toegang geven tot het boekhoudsysteem, maar je kunt er ook voor kiezen het boekhoudprogramma te koppelen aan een ledenwebsite. Zo kunnen leden hun schuld inzien wanneer zij dat willen.
Q. Hoe lang zit ik vast aan een contract?
Elk pakket bij Dispuutonline is maandelijks opzegbaar. Dat betekent dat 7 dagen voor ingang van de nieuwe periode het contract stop gezet kan worden.
Q. Moet ik ervaren zijn met boekhouden om gebruik te kunnen maken van Dispuutonline?
Zeker niet! Dispuutonline maakt boekhouden ontzettend makkelijk. Daarnaast bieden wij een gratis (online) onboarding. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar via de mail voor eventuele vraagstukken.
Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!